Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Форс Индия убедени, че скоростта им е добра

Форс Индия убедени, че скоростта им е добра

39
0

Най-бърз сутринта и едва 14-и във втората свободна сесия за Гран при на Германия бе немският пилот на Форс Индия Адриан Сутил.

– Първата тренировка очевидно премина много добре. С гумите за екстремно мокро в началото дадох някои наистина бързи времена и се чувствах наистина уверен в тези условия. При появяването на по-суха линия сложихме интермедии, като и с тях колата се държеше много добре. Следобед балансът бе на ниво, но пък сложих нови гуми точно когато пак преръси. Това бе причината постижението ми да не е особено хубаво. Позицията ми обаче не е показателна за реалното ни темпо на Хокенхайм, сигурни сме, че сме значително по-силни. Темпото в дълги серии ни обнадежди – заяви Сутил след свършената работа.

Съотборникът му Витантонио Лиуци се съгласи с него за това, че скоростта на VJM03 на Хокенхайм като цяло е доста добра.

– Сутринта все още имахме някои проблеми при влизането в завоите и на правите, заради което не направих чиста серия. Следобед изкарах по-добра сесия, като намерихме някои подобрения за утрешния ден, работейки заедно с Бриджстоун, за да извлечем максимума от гумите – допълни италианският състезател.