Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Форс Индия обявяват единия си пилот днес; Испания Рейсинг отричат да са...

Форс Индия обявяват единия си пилот днес; Испания Рейсинг отричат да са подписали с Ма

34
0
Сахара,Форс Индия

Тимът на Форс Индия вероятно ще обяви днес пилотите си за сезон 2013 г. или поне един от състезателите, които ще карат за отбора догодина. Според швейцарския вестник Блик Пол ди Реста със сигурност остава в отбора и му се търси съотборник.

В публикацията на Роже Беноа се твърди, че екипът на Виджай Маля избира между Адриан Сутил и Бруно Сена, които могат да предоставят спонсорски пари и Себастиен Буеми – швейцарецът бе трети пилот на Ред Бул този сезон, но няма странична подкрепа.

Ако разполагах с пет милиона, веднага щях да съм във Форс Индия. Но все още съм оптимистично настроен – казва самият Буеми.

Нико Хюлкенберг, който все още е състезател на тима от Силвърстоун, подписа договор със Заубер за догодина. Швейцарският тим също не е обявил друг пилот.

Междувременно Испания Рейсинг отхвърлиха появилите се тези дни в китайската преса слухове, че са подписали с Ма Кинг Хуа за 2013 г.

В тима сме много доволни от Ма Кинг Хуа и работата му с нас. Той направи забележителен прогрес и е състезател с невероятен талант и огромен потенциал. Справи се с всички предизвикателства пред себе си. Отборът ни е съвсем млада организация, проектът все още се развива – е цитиран бизнес директорът на испанския тим Давид Мансебо.