Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Форс Индия се бори с новия си аеро пакет

Форс Индия се бори с новия си аеро пакет

53
0
Пол ди Реста,Форс Индия

Отзиви от Форс Индия и Торо Росо за представянето в петъчните свободни тренировки.

Адриан Сутил (15, 19):

И в двете тренировки карах с всичките ни нови елементи по аеродинамиката, но все още не сме намерили най-точните настройки. Никога не е лесно да поставиш толкова много нови неща и да ги тестваш адекватно в един уикенд. Правилното използване на новия пакет вероятно ще е по-трудно, отколкото очаквахме, затова и не бяхме конкурентни днес.

Пол ди Реста (17-и във втората тренировка):

За първи път се качих в болида с напълно нов пакет и бяхме наясно, че промяната ще е доста голяма. Автомобилът е доста различен и ни предстои доста работа, докато разберем как работят новите части и как да вмемем максимума от тях.

Себастиен Буеми (13-и във втората тренировка):

Тестовете бяха много по-различни от тези през зимата заради жегата, а тези гуми реагират много различно на топлината. Основният проблем, който според мен засегна всички, е сериозното презавиване и голямата разлика между меките и новите твърди гуми. В събота ще използвам нов двигател и се надявам остатъка от уикенда да се развие добре за нас.

Хайме Алгерсуари (18 и 15):

Жалко е, че загубих време в бокса сутринта, но по-късно наваксахме. Усещам добре болида, особено в дългите серии, когато дадохме добри времена с твърдите гуми. При опитите ми за бързи обиколки винаги попадах в трафик, но като цяло съм оптимистично настроен. Зимните тестове на Каталуния въобще не ни помогнаха, защото болидът вече е доста по-развит, а и условията на пистата бяха много по-различни.