Начало Автомобили Футболистите на Манчестър Юнайтед с нови автомобили

Футболистите на Манчестър Юнайтед с нови автомобили

46
0
Уейн Рууни

Играчите и служителите на Манчестър Юнайтед получиха новите си автомобили Chevrolet като част от спонсорската сделка между футболния клуб и автомобилния производител. Направените избори се базираха на начина на живот на играчите, като ChevroletCaptivaсе оказа един от най-популярните модели на компанията.

Гамата от модели на Chevrolet осигурява за служителите на клуба и играчите на Манчестър Юнайтед широк избор, който да отговори на техния начин на живот – било то Captiva, електромобилът с удължен пробег Volt или култовите Camaro и Corvette – отбелязва Сюзън Дохърти, президент и управляващ директор на Chevrolet Европа.

В допълнение към автомобилите някои играчи получиха и специални съвети за шофиране и безопасност от състезателния пилот на CorvetteRacingОливър Гейвин.

Имам две деца, така че този автомобил наистина е подходящ за мен – това е един истински семеен модел, който изглежда чудесно – заяви предпочелият Captiva Робин ван Перси, който вече има 18 реализирани гола с Юнайтед във Висшата лига.

Холандецът Александър Бютнер също избра Captiva, като той също обясни, че моделът е много удобен за голямото му семейство.

Вратарят Сам Джонстоун и Ник Пауъл се насочиха към електромобила Volt.

Той се усеща по различен начин и е доста по-тих… Чувствам го като нещо футуристично, особено що се касае до опазването на околната среда – обясни полузащитникът Пауъл.

Chevrolet Camaro с мощност от над 400 к.с. и Chevrolet Corvette бяха предпочетени от талисмана на отбора нападателят Уейн Рууни, защитника Патрис Евра, полузащитника Майкъл Карик и мексиканският голмайстор Хавиер „Чичарито“ Ернандес. Рууни бе изключително впечатлен от своето Camaro кабрио:

– Той е уникален, изглежда страхотно и доставя истинско удоволствие при шофиране. Избрах механични скорости, защото смятам, че дават най-добра възможност да усетиш един спортен автомобил.

Евра се спря на Camaro купе, на когото допадна формата на автомобила. Карик пък получи възможността да шофира Corvette GS:

– Известно време притежавах Dodge Viper, но скоро не съм карал спортен автомобил. Когато отново получих тази възможност, избрах Corvette без колебание!

Чичарито си хареса по-малкия Camaro, като отбеляза, че автомобилът не е много голям — също като него, така че си подхождат идеално.

Chevrolet стана официален автомобилен партньор на Манчестър Юнайтед като част от спонсорско споразумение подписано през 2012 г. Логото на Chevrolet ще бъде поставено върху червените фланелки на футболистите през сезон 2014/2015.