Начало Автомобили Гарет Бейл и Серхио Агуеро са новите световни посланици на Nissan

Гарет Бейл и Серхио Агуеро са новите световни посланици на Nissan

44
0

Nissan, официалният световен автомобилен спонсор на Шампионската лига, обяви крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл и нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро за новите световни посланици на марката и инженери на вълнението.

В ролята си на посланици на Nissan Бейл и Агуеро ще помогнат на японския автомобилен производител да приближи футболните фенове още по-близо до екшъна в Шампионската лига. Те ще играят основна роля през сезона и ще вълнуват феновете, започвайки с водеща роля в ексклузивен филм, създаден от Nissan.

Демонстрирайки техните наелектризиращи умения, филмът разкрива звездите в пряк дуел на напрегнато и конкурентно надиграване. Инженерите на вълнението се предизвикват един друг да върнат топката; ще видим от близо тяхната изключително прецизна техника на изстрел и иновативни умения, докато двамата си подават топката.

При представянето си като посланик на Nissan Гарет Бейл заяви: “Изключително съм развълнуван да работя с Nissan и тяхното партньорство с UEFA Champions League. След като спечелих турнира два пъти с Реал Мадрид, мога да кажа, че турнирът е много специален за мен и знам, че се изисква огромен труд, за да победиш. Той е една от най-вълнуващите надпревари в света, очаквам с нетърпение възможността да споделя това вълнение с феновете.”

Серхио Агуеро говори за вълнението си от работата с Nissan: “Много съм щастлив, че ще работя с Nissan. UEFA Champions League е изключителен турнир, в него участват едни от най-добрите отбори, играчи и мениджъри в играта. Драмата на и извън терена превръщат турнира в надпревара, в която всеки играч иска да участва, а феновете да гледат.”

Звездата на Манчестър Сити не отхвърля възможността за достигане до финала, коментирайки огромните инвестиции и промени, които клуба направи: „ Нашата цел е да стигнем до финала, защото клубът инвестира много в нови играчи, нови проекти и нови мениджъри.“

В същото време Гарет Бейл разкрива желанието на отбора си да влезе в историята на турнира този сезон, превръщайки се в единствения отбор, дублирал титлата си от предходното издание: “Мисля, че целият отбор вярва, че отново можем да спечелим UEFA Champions League. Няма причина да не го направим, правили сме го преди. Напълно сме концентрирани върху тази задача през настоящия сезон, ще направим всичко, което е по силите ни, за да спечелим трофея отново и се надявам да пренапишем историята.”