Начало Moto News Голямото каране на Harley-Davidson в София

Голямото каране на Harley-Davidson в София

28
0

Не всеки ден се случва човек да се докосне до магията от Милуоки – мотоциклетите Harley-Davidson. А пък да поязди машините е съвсем рядка възможност. Освен този уикенд, където всеки фен на марката може да види уникалните мотоциклети и дори да ги покара.

Внушителният камион „Harley on Tour“ пристигна в столицата тази седмица и Harley-Davidson Sofia предлага на всички мотористи уникалната възможност за пробно каране. За медиите и първите желаещи вносителят на марката у нас още в петък следобед предостави възможност за каране на цялата моделна гама за 2015 г. За другите желаещи, на 9 и 10 май, сиреч – този уикенд, представителството на Harley-Davidson Sofia сбъдва мечти. Напълно безплатно байкърите ще могат да изберат сред 23 мотоциклета Harley-Davidson® от гамата за 2015 година и да сбъднат своята мечта и да се понесат по асфалта с мощните машини. С толкова много мотоциклети, това е вълнуваща възможност за всеки да изпробва избрания от него Harley-Davidson мотор.

Пробното каране ще бъде възможно след предварително записване. Първите записали се ще са и първите, които ще тестват машините. За да се избегне разочарованието, Ви съветваме да направите своята заявка своевременно на тел. 02/945 22 55 или 02/945 22 66. Необходимо е само свидетелство за правоуправление на мотоциклет. Домакините предлагат каски, естествено Harley-Davidson, бонета и даже якета.

Сред първите, които караха моторите Harley-Davidson, които пристигнаха с „Harley on Tour“, освен журналисти бяха и много VIP гости: Любо Ганев, Дидо от D2, Светльо Витков от Хиподил и др. Бяха и много собственици на мотоциклети Harley-Davidson, които искаха да изпробват и други модели, като се започне от най-малкия градски Street 750, а след това новите модели за 2015 г.  Road Glide Special, Street Glide Special, CVO Street Glide, CVO Road Glide Ultra, Road King Classic и др.

За тези, които нямат тапията за мотоциклет от категория А, могат също да се възползват и да бъдат повозени от опитни инструктори и мотоциклетисти от представителството. Така те, като потенциални почитатели на марката, имат великолепния шанс да научат нещо ново, да се запознаят с моторите и да опознаят активните мотористи. Така може би ще се докоснат към един нов, но волен и свободен живот, ще отключат своята нова страст към свободата и пътуванията. Така може и да не пропътуват историческия Route 66 в Америка, но ще се насладят на изумителните гледки в близост до София, окъпани в пролетно зелено от разлистените дървета и поникналите треви и нивя.

Естествено, трябва да опитате, за да разберете какво е удоволствието да караш или да пътуваш с Harley-Davidson.