Начало Рали Григоров: Конкуренцията в Hyundai Racing Trophy стана още по-сериозна

Григоров: Конкуренцията в Hyundai Racing Trophy стана още по-сериозна

78
0

Шампионът в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy Григор Григоров и навигаторът му Даниел Миленков споделиха своето мнение за изминалия сезон 2016. Двамата спечелиха 5 от 6-те кръга и така Гришо за втора поредна година триумфира с титлата.

„Това беше един дълъг сезон, много интересен, имаше доста нови момчета и още по-сериозна конкуренция, каза Григоров. – Бях направил добри записки за Стари Столици, трябваше да сдобия по-голяма увереност. Доволен съм, нямахме проблеми, чисто и приятно състезание за нас.”

По отношение на бъдещите си планове Григор заяви: „Все още нямаме конкретни цели за следващия сезон. Hyundai Racing Trophy влиза в плановете ни, имаме амбиции и за по-сериозни постижения.”

Относно разликата между последния 2 състезания от шампионата в Сърбия и Шумен, пилотът заяви, че тя е огромна и нашето състезание е било много по-леко.

Навигаторът на Гришо – Даниел Миленков, също сподели своето мнение за отминалия сезон: „Благодаря за това, че Григор ми се довери, за да седна до него, станахме шампиони, а това е хубав момент за нас. Адреналинът и тръпката са водещи за мен, щастлив съм да съм навигатор, най-тежкото ми рали беше в Сърбия, с най-тежки условия и отсечки.”