Начало Автомобили Гумата UltraGrip 9 на Goodyear с отлични резултати на новите тестове на...

Гумата UltraGrip 9 на Goodyear с отлични резултати на новите тестове на зимни гуми

202
0

Гумата UltraGrip 9 на Goodyear постигна отлични резултати на петте независими европейски тестове на гуми.

Гумата беше официално представена през септември тази година и вече премина с отличия през поредица от тестове. Специално разработена, за да отговаря на различните зимни условия в Европа, UltraGrip 9 осигурява отлично представяне както на сняг, така и на мокро и киша.

Моделът спомага за къс спирачен път и отлично управление в завой. Представянето му на различен тип настилки и условия е тихо и предоставя добър комфорт на шофьорите и пътниците. Редица европейски издания класираха UltraGrip 9 на челни позиции сред препоръчваните зимни гуми.

– Радваме се, че нашият ангажимент към постоянно подобрение и развитие на продуктите ни се признава от независими експерти. Goodyear постигна голям успех с зимния модел UltraGrip 8 през 2012 г. с , който бяха оборудвани над 7 милиона автомобила. С новия модел UltraGrip 9 продължава изграждането на стандартите за безопасност през зимата и по-нататъшното подобряване на представянето на сняг. Едно постижение, което ни спечели признание – обясни Ханс Врижсен, маркетинг директор леки гуми EMEA на Goodyear.

Goodyear UltraGrip9е разработена за нуждите на потребителите в Европа, които търсят премиум зимна гума. Гумата също е разработена така, че да посрещне вариращите зимни условия по пътищата в цяла Европа, като се започне от студени сухи настилки, през мокро и киша, до сняг и лед.

UltraGrip 9 се предлага в 33 размера, от 14 до 16 инча за малки и средни автомобили.