Начало Moto News Germanos подкрепя традиционния мотосъбор в Лом

Germanos подкрепя традиционния мотосъбор в Лом

313
0
Germanos logo

Веригата магазини за телекомуникационни продукти и услуги GERMANOS, ще подкрепи традиционния мотосъбор в Лом, който ще се проведе от 30 юни до 2 юли в местността Бахчи, на брега на река Дунав.
Участниците в мотосъбора ще посрещнат първото юлско утро на брега на река Дунав, а GERMANOS ще се погрижи за доброто им настроение и приятно изкарване. Веригата магазини ще осигури част от наградите, които ще бъдат връчени по време на забавната програма на събитието. Сред гостите ще бъдат разпространени материали, насърчаващи разумното шофиране, в рамките на съвместната инициатива на GLOBUL и GERMANOS Шофирай безопасно! Говори с hands-free!, която се провежда за пета поредна година.
Традиционният мотосъбор в Лом е организиран от клуб Ягула. Събитието ежегодно посреща между 800 и 1000 гости: мотористи и фенове на рок музиката от десетки клубове от цялата страна и чужбина. За всички участници организаторите са предвидили награди, а с томбола ще бъде определен победителя, който ще се прибере с мотор Yamaha Majesty 250.