Начало Автомобили GM и Opel създадоха интернет сайт в подкрепа на базираните на факти...

GM и Opel създадоха интернет сайт в подкрепа на базираните на факти дискусии

36
0

Необходимостта от финансова подкрепа на европейските поделения на GM се корени в настоящата катастрофална икономическа криза, която е най-голямата по рода си от 70 години насам. Имайки предвид политическата и обществена значимост на ситуацията в момента, е съвсем нормално да се разпространяват слухове, да се спекулира и да се ширят градски митове. В допълнение към информационните репортажи, основани на факти, се разпространява и информация, както и се повтарят изявления, които определено не отговарят на фактологията.

В подкрепа на основаните на факти дискусии и репортажи, GM и Opel/Vauxhall създадоха уебсайта www.gmeuropefactsandfiction.com, който се изправя срещу най-разпространените погрешни мнения и на всяко от тях предоставя съответните факти. Този сайт е един надежден източник на информация за медиите, блогърите и всички, които разпространяват новини относно компанията. Той е много подходящ и за служителите й, както и различните доставчици, дилъри и всички, които проявяват интерес към дейностите на GM в Европа. Целта на този сайт е да осигури на всички, които са свързани с бизнеса й, достъп до фактите и действителността.

www.gmeuropefactsandfiction.com позволява изпращането на съдържанието в му на други лица, както и отбелязването на важните части от него.