Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Големите отбори искат Перес и Хюлкенберг

Големите отбори искат Перес и Хюлкенберг

23
0

Серхио Перес и Нико Хюлкенберг са желани от големите отбори във Ф1 и са на път да преминат в някои от тях в бъдеще. Това призна заместник-шефът на Форс Индия Боб Фърнли. И двамата има договори с индийския тим за следващата година, но интересът към тях е сериозен и според Фърнли екипът няма да се опитва да блокира едно тяхно преминаване в голям отбор.

От друга страна обаче той не иска да ги види в по-малък от Форс Индия. Появиха се информации, че Уилямс и Рено искат Перес, който направи силно впечатление тази година с двата си подиума в Монако и Азербайджан.

„Където и да имаше възможност за качване на подиума, Чеко я използва, заяви Фърнли пред Аутоспорт. – Не можете да го обвинявате. За последните 3 години с нас прогресът му е забележителен. Нико (Хюлкенберг) пък винаги прави солидни представяния, но тази година е трудно да се отговори къде изчезна късметът му.

Но той никога не наведе глава, продължава да се бори през цялото време и постига добри резултати. Затова Чеко и Нико са на ръба от това може би да преминат в един от отборите, които може потенциално да се бори за титлата.“

Перес се представя по-силно този сезон, като казва, че е доволен от представянето си спрямо своя съотборник. „Нико е много силен пилот и аз го оценявам като един от най-добрите в решетката, заяви мексиканецът. – Бих искат да го бия по-често, както и той би желал същото.“