Начало Автомобили Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 печели теста за всесезонни гуми на Auto Bild

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 печели теста за всесезонни гуми на Auto Bild

881
0
Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Auto Bild класира гумата Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 на първо място измежду 15 други продукта. Те бяха обстойно изпитани по време на теста за всесезонни гуми за малки автомобили. Тя беше избрана за фаворит не само заради своята производителност, но и заради своята ефективност и устойчиви характеристики.

Auto Bild проведе теста за малък автомобил с Volkswagen Polo на гуми с размер 195/55R16. Vector 4Seasons Gen-3 беше обявена за категоричен победител и единствена от двете тествани гуми, оценени като „образцови“ от тестерите на Auto Bild. Това е и третата поредна година, в която Goodyear излиза на върха със своите Vector 4Seasons Gen-3. 2

Изключителния резултат за Vector 4Seasons Gen-3 се дължи на управление на сухо, където само тя и Sport All Season на Dunlop получиха обща най-висока оценка. На други места сцеплението, спирането и управлението бяха особено силни страни на Vector 4Seasons Gen-3 във всяко от тестваните мокри, сухи и снежни условия.

Тестът заключи, че при мокри метеорологични условия Vector 4Seasons Gen-3 предлага на шофьорите „убедителна производителност“ при всеки набор от условия.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 наричана още „Зелена гума на 2022“

Vector 4Seasons Gen-3 не само беше класирана най-високо в теста за производителност, но тест пилотите на Auto Bild също установиха, че осигурява на водачите изключителен пробег и ниска степен на износване, както и ниско тегло и по-безшумно шофиране в сравнение с тестваните конкуренти.

Vector 4Seasons Gen-3 на Goodyear беше най-добрият изпълнител, когато се разглежда гума, която се представя добре при различни условия и е най-ефективната. Auto Bild заключи, че Goodyear доказва, че „най-високото представяне в динамиката на шофиране и ангажираността към околната среда не са взаимно изключващи се.”