Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Госпожа Е признава, че не е имало нацистки елементи

Госпожа Е признава, че не е имало нацистки елементи

34
0

Жената, която продаде историята си за оргията с Макс Мозли на News of the World, каза, че не е имало никакви нацистки елементи.

Мозли спечели частното дело, което започна срещу британския таблоид. От вестника бяха наклеветили президента на ФИА, че е участвал в секс оргия с нацистки елементи. Накрая обаче Мозли получи обезщетение от 60 000 паунда плюс разходите по делото.

А сега жената, която бе филмирала оргията и продаде записа на изданието, се извини за поведението си и напълно отрече за нацистките детайли.

„Никакви пари не си струват проблемите и страданията, които бяха причинени” – каза жената, известна повече като „Госпожа Е”. „Аз бях глупава, наивна и ми се ще да не го бях правила.”

„Знам, че се говореше, че Макс се възбужда, когато му се говори на немски. Той харесва немския език. Но бяха затворнически униформи, защото беше сцена от немски затвор. Но не и нацистки.”

Госпожа Е твърди, че е настоявала пред вестника, че не е имало нацистки елементи, но това не им е попречело да го напишат в материалите си.