Начало Лайфстайл BOSS BOTTLED SPORT – Готов ли си за предизвикателство?

BOSS BOTTLED SPORT – Готов ли си за предизвикателство?

61
0
Гран при на Корея,Дженсън Бътън

Мъжът BOSS BOTTLED SPORT е отдаден на успеха – конкурентно-способен, мотивиран и амбициозен. За него успехът не е случайност, а е постигнат посредством целенасочена психическа подготовка. Новият аромат се отличава с енергична композиция от пленителни цитрусови нотки във върха, комбинирани с чисти, свежи сърцевинни нотки и ароматна, дървесна база. Резултатът: хай-тек, енергичен аромат, осигуряващ перфектната подготовка за предстоящото предизвикателство.

Връзката между HUGO BOSS и света на спорта е естествена, тъй като марката има дългогодишни взаимоотношения с велики спортисти – високо оценявани състезатели: Мартин Кеймър (Martin Kaymer), номер 1 голф играч в света, Алекс Томсън (Alex Thomson), световно известен ветроходец, Марио Гомез (Mario Gomez), един от най-добрите съвременни футболисти. Да не забравяме и отбелязването на тридесетата годишнина от партньорството между HUGO BOSS и McLaren.
Разбира се, световният шампион на Формула 1 – Дженсън Бътън (Jenson Button), известен с невероятната си концентрация и самоконтрол, олицетворение на човек, постигал успехите се чрез мисловна подготовка, е идеалният посланик на новия аромат BOSS BOTTLED SPORT.

„За мен е наистина вълнуващо да работя за аромата BOSS BOTTLED SPORT. Това е нещо, което чаках с нетърпение. Кампанията е уникална. А също и идеята, стояща зад нея: психическата подготовка. Това е нещо, през което минавам 19 пъти на сезон. Първо са квалификациите, следва състезанието, всичко се свежда до психическата подготовка. Ние всички сме добри пилоти, но психическата подготовка е тази, която наистина може да осигури успеха ти във Формула 1“. Дженсън Бътън

Рекламната кампания, режисирана от Ейдриън Моут (Adrian Moat), е измислена, така че да влезе в ума на пилота на Формула 1 – Дженсън Бътън. Ставаме свидетели на това как визуализира предизвикателството, което го чака на пистата. Първо виждаме как затваря очи и разбираме, че той мислено се подготвя за предстоящото състезание. Това става ясно от проблясването, което ни отвежда до пистата, преди отново да се върнем в апартамента му, където той се подготвя да тръгне към следващото предизвикателство.

Макар и напрегнат, Дженсън остава спокоен, последователен и под самоконтрол, концентриран в момента и в победата. Той знае, че в тази игра, както и в живота, е от съществено значение да си психически подготвен. Това го поставя във водеща позиция, още преди старта на състезанието.
„Психическата подготовка е спокойно време, в което през ума ти минават страхотни мисли и отразяват миналото, формирайки бъдещето“. Дженсън Бътън