Начало Автомобили Groupe PSA дарява предпазни средства, предоставя коли и произвежда респиратори

Groupe PSA дарява предпазни средства, предоставя коли и произвежда респиратори

88
0
Groupe PSA, PSA Group, PSA, Peugeot, шоурум
снимка: PSA

Groupe PSA подсигурява защитата на служителите си чрез система от мерки и дистанционна работа и същевременно помага на работещите на първа линия, за да се посрещат основните нужди на обществото дори по време на пандемия. Компанията дари почти 400 000 маски на болници, спешни услуги и местни власти. Медицинските служби на Групата организират дарение на медицинско оборудване (дефибрилатори, комплекти за първа помощ, ръкавици и др.) на болници в Милано, Мадрид и Мюлуз.

С услугата Free2Move PSA предлага помощта си, предоставяйки на болници и медицински специалисти коли от своя автомобилен парк в Париж, Мадрид и Лисабон

Дилърската мрежа на Opel Франция предоставя безвъзмездно автомобили на медицинската общност. Предлага се и поддръжка на себестойност, за да се подпомогне тяхното безпроблемно придвижване. На разположение са над 400 коли.

Следпродажбените и сервизните дейности продължават да работят, в зависимост от държавата. Във Франция 500 дилърства на Peugeot, Citroën, DS и Opel в момента са отворени, за да подсигурят поддръжката и сервизните интервенции на клиентите, на които се налага да пътуват.

В Испания, Groupe PSA и дилърската мрежа спомагат за поддръжката на мобилността на здравните власти. Там са предоставени автомобили на територията на страната и на местно ниво във Виго и Сарагоса. В Мароко 50 броя Peugeot 208 ще бъдат дарени на властите.

Groupe PSA и 3 френски компании (Air Liquide, Schneider Electric, Valeo) си поставиха за цел и да произведат 10 000 респиратора за 50 дни – от началото на април до средата на май

В завода в Поаси се създава специален уъркшоп, където ще се прави централният блок на апаратите. Доброволци сред служителите на Groupe PSA се присъединяват към завода Air Liquide в Антони, за да подсилят неговото производство.

В допълнение към различните дейности, бразилските екипи на Groupe PSA стартираха 3D принтиране на компоненти за „шлемове за лице“. Те се използват, за да предпазят медицинските екипи, които са в контакт с пациенти. Тези ще бъдат дарени на здравните власти.