Начало Автомобили Bridgestone Potenza Sport разгръщат потенциала на новото Lamborghini Revuelto

Bridgestone Potenza Sport разгръщат потенциала на новото Lamborghini Revuelto

192
0
Специално проектираните високопроизводителни гуми Bridgestone разгръщат потенциала на новото Lamborghini Revuelto

Bridgestone разработи специални гуми Potenza Sport с висока производителност за Lamborghini Revuelto. Новия Revuelto е първият супер спортен V12 HPEV (високопроизводителен електрифициран автомобил) на Lamborghini. Той включва три електрически мотора, задвижващи предните колела, и V12 двигател с вътрешно горене, задвижващ задните колела.

Предлагани в размери 20, 21 и 22 инча, гумите Bridgestone Potenza Sport са предназначени да подобрят спортните и високопроизводителни възможности на Lamborghini Revuelto. Дизайнът и материалите спомагат за постигането на изключителна производителност при високи скорости и отлични реакции на кормилно управление и прецизност. Гумите идеално пасват за върхово представяне на Lamborghini Revuelto,  заедно с изключително сцепление на сухи и мокри повърхности.

Гумите Bridgestone Potenza Sport, специално разработени за Lamborghini Revuelto, се предлагат и с технологията Run Flat (RFT). Това позволява на шофьорите да продължат да шофират безопасно дори след спукване – за 80 км при 80 км/ч с налягане от 0 бара, което дава на водачите допълнително спокойствие.

Осигуряване на гуми по поръчка за всички видове водачи

Новото Lamborghini Revuelto се предлага и с опцията за зимна гуми Blizzak LM005 по поръчка на Bridgestone. Bridgestone Blizzak LM005 е идеалното зимно решение, гарантиращо изключително сцепление на сняг, като същевременно осигурява сигурна реакция на управление и прецизност на сухи и мокри повърхности.

„Bridgestone разработи гуми по поръчка за Lamborghini, които идеално допълват и подобряват характера на Revuelto. Създадохме гуми, които осигуряват характеристиките на управление, необходими за превозно средство с висока мощност, заедно с технологията Run Flat, без компромис с производителността. Осигурихме и опция за зимни гуми, която отговаря на нуждите на водачите, гарантирайки, че Lamborghini Revuelto може да се използва при всякакви условия, през цялата година.“

Стивън Де Бок, вицепрезидент Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA

 

Надграждане на едно вълнуващо и ексклузивно сътрудничество

Разработени и произведени в Италия, гумите Bridgestone на Lamborghini Revuelto са проектирани и тествани в Европейския център за научноизследователска и развойна дейност на компанията, използвайки технологията за разработка на виртуални гуми на Bridgestone. Този устойчив подход позволява цифрова версия на гума в процес на разработка да бъде създадена и тествана виртуално преди изграждането на прототипи, което води до спестяване на суровини и емисии на CO2 по време на разработката.

Високоефективните премиум гуми Potenza Sport, специално разработени за Lamborghini Revuelto, се предлагат като смесен монтаж с 265/35 ZRF20 на предната ос и 345/30 ZRF21 на задната ос, както и с 265/30 ZRF21 на предната и 355/25 ZRF22 отзад, и двете с технология Run-flat. Освен това е проектирана и комбинация за производителност, която включва 265/35 ZR20 на предната ос и 345/30 ZR21 Potenza Sport (безкамерна версия) на задната ос. Гумите Blizzak LM005 на Bridgestone се предлагат като следпродажбена зимна опция, която се предлага на предна ос 265/35 R20 и на задна ос 345/30 R21.

Партньорството на Bridgestone с Lamborghini продължава визията на компанията да предоставя клиентска и социална стойност като компания за устойчиви решения. Ангажиментът на Bridgestone E8 остава в основата на това, като глобалният корпоративен ангажимент ясно дефинира стойността, която компанията обещава да достави на обществото, клиентите и бъдещите поколения в осем фокусни области. Този проект е в съответствие с „Емоция“: Ангажирана да вдъхновява вълнение и да разпространява радост в света на мобилността“.