Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън ще промени тренировъчния си режим догодина

Хамилтън ще промени тренировъчния си режим догодина

44
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън ще промени тренировъчния си режим през следващия сезон. Понастоящем той тежи 66 кг, но поясни, че се чувства по-комфортно с няколко килограма повече. Английският пилот на Мерцедес ще има възможността за нова програма заради промяната на правилата, според която състезателите ще се теглят отделно от колите.

„Всяка година пилотите, особено по-високите и с по-едри кости, са под натиск да отслабват. Следващия сезон правилата се променят и според мен това е чудесно. Ще мога да увелича малко храната и да кача някой килограм, ще съм значително по-силен, но ще продължавам да гоня скорост и острота на реакциите. Вълнувам се, че ще променя тренировъчната си програма”, обясни Хамилтън.

Пилотът е на почивка, като според непотвърдена информация отново е на гръцкия остров Миконос. Той се включи в акция за почистване и използва акаунта си в Туитър, за да призове да не се използват пластмасови продукти. Хамилтън има сериозна активност в социалните медии, но смята, че не можеш да придобиеш реална представа за повечето хора през тези канали.

„Според мен проблемът е, че виждаме хората в светлината на прожекторите по определен начин. Не се получава истински портрет на човека. Аз например съм несигурен за определени неща. Имам плочки, но не толкова добри, колкото би ми се искало. Не се чувствам така по отношение на краката си обаче. Баща ми има кльощави крайници и моите са същите”, даде пример англичанинът.