Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хюлкенберг очаква да остане във Форс Индия и през 2015 г.

Хюлкенберг очаква да остане във Форс Индия и през 2015 г.

40
0
Нико Хюлкенберг

Нико Хюлкенберг е напълно спокоен за бъдещето си във Формула 1. Пилотът на Форс Индия побеждаваше редовно в квалификацията своя съотборник Серхио Перес в първата половина от сезона и има добро предимство в точките. Той смята, че няма има проблем да запази мястото си в отбора, особено при положение, че влиза в топ 10 в почти всяко състезание от този сезон.

„Определено нямам притеснения относно бъдещето си във Формула 1“, заявява германецът, който през миналата година дори бе спряган за място във Ферари. „Чувствам се удобно на мястото, където съм в момента. Затова и не смятам да го променям. Няма обаче все още нищо за съобщаване относно бъдещето ми.“

Хюлкенберг започна своята кариера през 2008 г. като тест пилот на Уилямс. През 2010 г. той вече бе титулярен пилот там, но не му бе предложен нов договор и през 2011 г. той отиде като тест пилот във Форс Индия. След силен през 2012 г. там като действащ пилот, през миналата година той отиде в Заубер, преди да се завърне отново във Форс Индия в началото на тази година. На Монца той ще кара в своето 75-о състезание от Формула 1.