Начало Лайфстайл Хамилтън с награда на GQ за спортист на годината

Хамилтън с награда на GQ за спортист на годината

119
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Люис Хамилтън получи наградата Спортист на годината на GQ. Той присъства на церемонията по раздаване на призовете в Лондон заедно с приятелката си Никол Шерцингер.

Пилотът на Мерцедес и певицата не се отделиха един от друг през цялата вечер. Двамата са отново заедно от Коледа миналата година, след като в началото на лятото на 2013 г. се разделиха за пореден път. За шест години като двойка Хамилтън и Шерцингер са късали (според следящи сагата им таблоиди) два пъти през 2010 г., по веднъж през 2011, 2012 и 2013-та.

На церемонията пилотът и Никол бяха настанени заедно с Ким Кардашиян, Кание Уест, Джона Хил и Фарел Уилямс. Те не пропуснаха да се снимат и със Самюел Л. Джаксън. Бенедикт Къмбърбач също бе на галата и поздрави Люис.

След церемонията на GQ Хамилтън заминава за пистата Монца, където този уикенд ще се проведе Гран при на Италия. Англичанинът ще участва в утрешната пресконференция, организирана от ФИА, заедно със съотборника си в Мерцедес Нико Розберг. Скандалът между тях заради удара им от втората обиколка в Белгия бе най-коментираната тема след финала на Спа-Франкоршамп. Двамата се срещнаха с шефовете си Тото Волф и Пади Лоу в централата на тима в Бракли. Впоследствие Нико се извини за грешна преценка. Немският състезател бе глобен с шестцифрена сума, която щяла да бъде дарена за благотворителност. Хамилтън заяви, че и той, и съотборникът му са допускали грешки и не е правилно да се твърди, че единият е по-лош от другия. Отборът настоятелно напомни, че интересите на тима са на първо място.

Люис пък обяви, че целта му през оставащите надпревари е да натиска на максимум до последния тур в Абу Даби, а в Италия ще се постарае да намали разликата между себе си и Розберг в шампионата.