Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Подобренията на Ред Бул за Австралия може да ги изведат начело

Хамилтън: Подобренията на Ред Бул за Австралия може да ги изведат начело

63
0

Шампионът Люис Хамилтън смята, че подобренията, които готви екипът на Ред Бул за Гран при на Австралия, може да изведат тима начело на колоната.

„Биковете“ не записаха най-добри времена в пресезонните тестове в Барселона, като се счита, че изостават малко от темпото на Мерцедес и Ферари.

Според Хамилтън обаче планираният ъпгрейд на колата за първия кръг в Мелбърн може да изведе „биковете“ начело, тъй като според неговата информация той щял да донесе сериозно подобрение във времето за една обиколка.

„Този сезон ще бъде вълнуващ, защото разликите са по-малки още от самото начало, коментира Люис по време на събитие на основния спонсор на тима Петронас. – Мисля, че Ред Бул ще внедрят нещо за първия старт, което ще бъде интересно да се види.

А ние в същото време няма да пускаме нещо ново. Според мен те потенциално в момента са най-бързи. В отбора ще пуснат ъпгрейд, който ще им донесе, доколкото чух, около 0.2-0.4 сек на обиколка. Те винаги правят кола с най-голямата притискаща сила.“

Пилотът на Ред Бул Даниел Рикиардо вече потвърди след края на тестовете в Барселона, че за Австралия екипът подготвя нови елементи, които да бъдат внедрени в колата.