Начало Избрани Хаас обяви нов титулярен спонсор за сезон 2023

Хаас обяви нов титулярен спонсор за сезон 2023

2308
0
Хаас VF-22
снимка Хаас

Хаас обяви нов титулярен спонсор за сезон 2023. В навечерието на Гран при на САЩ, единственият американски екип подписа многогодишен договор с MoneyGram. Базираната в Далас компания е лидер в света на дигиталните P2P плащания.


Двете организации постигнаха споразумение, според което MoneyGram ще стане водещ партньор на отбора Хаас, който е любимец на голяма част от американските фенове на F1. В момента Формула 1 е най-престижното и популярно състезание по моторни спортове в света с глобална аудитория от над 500 милиона души. Новото име на отбора (MoneyGram Haas F1 Team) ще влезе официално в сила през 2023 г. Освен това новите автомобили на отбора с променена разцветка ще бъдат представени преди началото на сезона 2023.

„Имаме удоволствието да приветстваме  MoneyGram като наш нов титулярен спонсор. От влизането ни в световния шампионат на F1 през 2016-та, Хаас си спечели репутация на силен, гъвкав и издръжлив отбор. MoneyGram внася подобен стремеж в света на финансовите услуги. Ние сме готови да работим заедно, за да постигнем максимални резултати на пистата и извън нея“, сподели основателят и председател на Haas F1 Джийн Хаас.

„MoneyGram е различна компания, отколкото беше преди пет години. Превърнахме се в глобален лидер в еволюцията на трансграничните разплащания с нашия бързо развиващ се дигитален бизнес и силна култура на финансови технологии. Всъщност, ние тепърва започваме“, каза председателят главен изпълнителен директор на MoneyGram Алекс Холмс.

„Ние ще продължим да се променяме, за да отговорим на постоянно променящите се финансови нужди на потребителите. Решени да се уверим, че светът знае това много добре. Ето защо натискаме ускорителя, дебютираме в света на F1 и се съюзяваме с Джийн и Haas F1 Team.“

„Нямаме търпение да дадем официален старт на дългосрочното си титулярно спонсорство с Хаас. Също така очаквам да започнем да си сътрудничим за създаването на вълнуващи и значими преживявания за клиентите на Fintech и F1. Сега нека започнем да се състезаваме!“

MoneyGram е най-бързият начин за изпращане на пари в световен мащаб. Сега бе взето решение за съюз с най-бързия спорт в света. Неотдавнашните постижения на компанията в областта на най-модерните технологии и сътрудничеството с някои от най-иновативните марки в света стратегически се съчетават с най-технологичния спорт в света.

„Нашите фенове изискват скорост и ние я осигуряваме, точно както MoneyGram прави за своите клиенти. Тази компания е световен лидер в областта на финтех и плащанията и винаги се стреми да разширява границите на технологиите. Именно този стремеж към иновации наистина ни привлече да си партнираме с MoneyGram. Уверение сме, че ще продължим да се развиваме заедно и ще достигнем пълния си потенциал“, заяви шефът на Хаас Гюнтер Щайнер.