Начало Лайфстайл Хамилтън харчи сериозно за предстоящата си Коледа с Никол Шерцингер

Хамилтън харчи сериозно за предстоящата си Коледа с Никол Шерцингер

87
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън харчи сериозно за предстоящата си Коледа с Никол Шерцингер, твърдят британски таблоиди. Пилотът на Мерцедес отново е по страниците на клюкарските издания, след като се появиха слухове, че не само се е събрал отново с певицата (с която се разделя вече няколко пъти), но и че възнамерява да й предложи брак (за трети път според цитирани в публикациите източници).

Люис щях да пръсне над 100 000 британски лири, за да осигури перфектни празници на Никол. Според Дейли Стар той планира да й подари диамантена гривна от Тифани за 60 000 паунда, дизайнерска чанта за 10 000 и обувки на Кристиан Лубутен за още 2300 лири.

Люис иска всичко да е перфектно за нея, а парите очевидно не са проблем. Сега за първи път двамата ще се съберат отново като двойка, въпреки че вече се виждаха няколко пъти, за да разговарят. Люис е твърдо решен да не обърква нищо повече и планира внимателно какво ще й подари на големия ден – твърди анонимен източник.

Според някои от публикациите Хамилтън ще вземе и годежен пръстен – на стойност около 40 000 британски лири. Пилотът обаче не смятал, че цената е важна – бижуто щяло да покаже, че е отдаден на връзката си с Шерцингер. Малко преди последното им скъсване, което се случи през лятото, певицата заявила на Люис, че не иска парите му, нито разточителни подаръци, а че за нея имат значение отделеното време и внимание.

Сериозна промяна е и фактът, че семейството на пилота работи в посока да го събере с Никол. Баща му Антъни се смяташе за виновник за първата им раздяла, тъй като не одобрявал вниманието, което синът му отделял на певицата. Сега обаче ситуацията е коренно различна. Люис покани Шерцингер за Деня на благодарността точно в дома на татко си. Негови братовчеди пък я посетили след едно от предаванията на музикалното риалити Х Фактор, където тя бе съдия:

Семейството на Люис вижда колко страдат и двамата, така че окуражиха Никол отново да общува с него. Братовчедите му отидоха преди няколко седмици да я видят и изкараха доста време с нея в съблекалнята й. Тя, естествено, се разчувства – след толкова години има сериозна история с Люис.

Певицата искала да се прибере по празниците и до дома си, като Хамилтън бил готов да я последва където тя каже.