Начало Лайфстайл Хамилтън и Никол Шерцингер се разделили

Хамилтън и Никол Шерцингер се разделили

44
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън и приятелката му Никол Шерцингер са се разделили, при това само седмица, след като състезателят намекна, че има намерение да й предложи брак. Новината разпространиха днес британските таблоиди, цитирайки анонимни източници, близки до двойката.

Хамилтън и Шерцингер бяха заедно в продължение на пет години. Говорител на певицата, която стана известна с групата Пусикет Долс, е заявил, че сърцето й е разбито и тя е напълно опустошена.

Шерцингер не се появи на пистата Силвърстоун, където през миналия уикенд се проведе домашната за Люис Гран при на Великобритания. Тя и пилотът започнаха да се срещат през 2007 г., като връзката им бе по-сложна заради ангажиментите на двамата, често озоваващи се в различни краища на света. Никол използваше всеки възможен момент, за да е до пилота по време на надпревари.

Ходя на състезания само, за да подкрепям Люис – коментира тя преди време. – Формула 1 е изумителна – има толкова пари, технологии и талант, но що се отнася до самите надпревари, то е малко като да се опитвам да разбера нещо от космически технологии. За мен винаги има един-единствен победител и мнозина ще се съгласят с мен – Люис е най-добрият.

За последно Никол бе заедно със състезателя на Мерцедес по време на уикенда в Канада в началото на юни. От тогава досега попзвездата се появи на доста места – включително на тенис турнира Уимбълдън и летния музикален фестивал в Рим (Италия), но бе сама.

Шерцингер и Хамилтън се разделиха за кратко в началото на 2010 г., но това не трая дълго. В края на 2011-та също имаше слухове за край на връзката им.