Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер на тайна среща в Лондон

Хамилтън и Шерцингер на тайна среща в Лондон

38
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер твърдят, че са разделени и връзката им е приключила, но са се срещнали тайно в Лондон, твърди британският таблоид Сън.

Певицата, която е съдийка в английското издание на музикалното риалити X Factor, е забелязана да си тръгва след записи. Малко след това тя и Хамилтън били засечени да влизат в един и същи хотел в рамките само на няколко минути. Световният шампион във Формула 1 бил с кучето си Роско.

Повече от седем часа по-късно Хамилтън се оказал безпомощен на улицата с Роско на ръце заради проблем в автомобила му. Според таблоидите пилотът на Мерцедес се опитвал да се измъкне незабелязано около три часа сутринта след рандевуто с Никол.

Смята се, че 28-годишният Хамилтън все още се опитва да си върне певицата. През лятото той летя до Съединените щати, където устрои интимна вечеря на свещи за нея, но засега няма информация двамата да са се събрали.

Нещо непрекъснато ги тегли един към друг. Не могат да си устоят. Бяха решени да запазят тази среща тайна. Заради това и избраха хотел, който не се използва много от известни хора. Никол ще е бясна заради историята със счупената кола, която ги издаде – твърди анонимен източник, цитиран като приятел на двойката.

Шерцингер и Хамилтън скъсаха през юни, като това съвсем не е първата им раздяла. След това пилотът обясни няколко пъти, че преминава през особено тежък период, тъй като е загубил особено важен за него човек. Той й посвети и победата си в Гран при на Унгария.

Самата Никол заяви, че й е трудно да се справи с раздялата, но го прави чрез работата си. Натоварената програма бе причината, поради която тя и Люис прекратиха връзката си, тъй като нямали достатъчно време да се виждат.