Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер празнували Деня на благодарността заедно

Хамилтън и Шерцингер празнували Деня на благодарността заедно

22
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън и Никол Шерцингер изкарали заедно Деня на благодарността. Световният шампион за 2008 г. и певицата все още са приятели, въпреки тежката раздяла, която и двамата все още преживяват според близки до тях източници.

Шерцингер е съдия в британското издание на музикалното риалити шоу Х Фактор и през повече време е на Острова. Затова и Хамилтън я поканил в дома на баща си Антъни в Хъртфордшир, за да не е сама на един от най-големите американски празници.

Люис покани Никол, тъй като искаше да е сигурен, че тя ще изкара един щастлив Ден на благодарността и че няма да е самотна. Затова с Антъни й се обадиха – твърди анонимен източник пред Мирър.

Пилотът и певицата сложиха край на връзката си през юли. Причината бе, че и двамата са с твърде натоварени програми и не изкарват достатъчно време заедно и по-често се озовават в противоположни краища на света, отколкото в една държава.

И Люис, и Никол обясниха многократно, че остават приятели, въпреки че трудно преживяват загубата на другия. През октомври пилотът дори бе засечен да се измъква в малките часове на деня от хотел Парк Плаза след няколкочасова среща с Шерцингер, на която те обсъждали отношенията си.