Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер сгодени

Хамилтън и Шерцингер сгодени

55
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън и певицата Никол Шерцингер са сгодени, твърдят британските таблоиди.

35-годишната Никол най-после била казала „да” на настоятелния англичанин. Смята се, че досега тя три пъти е отхвърляла предложението му за брак.

Двамата се събраха в края на миналата година след поредната си раздяла. През малко повече от петгодишната си връзка Шерцингер и Хамилтън късаха неколкократно. Сега обаче окончателно решили да се вземан, като идеята била да живеят в къщата на пилота в Швейцария, а сватбата да е през август.

Люис се опитва да запази новината в тайна, но е във възторг. Паднал е на едно коляно и Никол най-накрая е приела – твърди анонимен източник пред „Дейли Стар”. – Планът е да заживеят заедно в Швейцария и да пътуват заедно за състезанията на Люис. Това, разбира се, означава, че нейната кариера ще отстъпи на заден план, но тя е готова да го подкрепя на пистата. Планът е идеален и за двамата и се надяваме на лятна сватба, през август, когато Люис има триседмична ваканция във Формула 1.

Хамилтън преживя особено тежко последната си раздяла с Шерцингер. Тя заяви не веднъж пред репортери, че не се вижда с никого, а той вложи огромни усилия да си я върне и в крайна сметка успя. Двамата изкараха заедно Деня на благодарността, като Люис я покани в дома на баща си Антъни с обяснението, че не иска да е самотна на празника. След това бяха заедно по Коледа и Нова година, след което подновяването на връзката им стана обществено достояние.