Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Игнорирайте вестниците, ние никога няма да се откажем!

Хамилтън: Игнорирайте вестниците, ние никога няма да се откажем!

59
0
Люис Хамилтън

– Към всичките ни почитатели: игнорирайте това, което четете във вестниците днес. Моят отбор никога няма да се откаже и АЗ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА!!!! Идва Силвърстоун, а вашата подкрепа означава страшно много за нас. Сега отивам във фабриката, за да дам всичко от себе си заедно с екипа.

Това написа Люис Хамилтън в Туитър акаунта си днес сутринта, след като от снощи по медиите се разпространява негово изявление, според което борбата за него и Макларън за световния шампионат в F1 през 2011 г. на практика е приключила.

Смятам, че всичко всъщност приключи. В смисъл, че шампионатът е вече почти решен. Ние просто не бяхме толкова бързи, дори Ферари ни изпревариха, така че дори да бях пред тях, щях да имам проблеми да ги победя. Изглежда сме отстъпили по отношение на представянето, докато съперниците са направили крачка напред – е цитиран Люис от агенция Ройтерс.

В момента лидерът в подреждането Себастиан Фетел води със 186 пункта. Хамилтън е четвърти, на 89 точки, а Дженсън Бътън дели второ/трето място с Марк Уебър, като дефицитът при тях спрямо германеца им е 77.

Единственото положително нещо за световния шампион за 2008 г. пък бе фактът, че финишира в Гран при на Европа след ужасните си уикенди в Монако и Канада.