Начало Лайфстайл Хамилтън на парти в къщата на Плейбой

Хамилтън на парти в къщата на Плейбой

39
0
Люис Хамилтън,Мерцедес

Британските таблоиди имат ново любимо занимание – да следят с какво се занимава световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън извън пистата след раздялата си с Никол Шерцингер. Пилотът на Мерцедес потвърди, че вече не е с екзотичната певица и моментално стана особено интересен за жълтите вестници.

Броени дни, след като бе засечен в компанията на Риана в казино в Монте Карло, англичанинът се озова на още по-екстравагантно място – къщата на Плейбой в Лос Анжелис. Състезателят бил поканен на парти там – осмото годишно All Star Celebrity Kick of Party. Според публикациите Хамилтън бил в добро настроение въпреки скорошното скъсване с Никол.

Люис и певицата бяха заедно повече от пет години, като през това време се разделяха неведнъж. Последното скъсване обаче дойде изненадващо, тъй като пилотът съвсем скоро бе подметнал реплика, предполагаща, че има намерение да й предложи брак. Шерцингер за последно бе на състезание от Формула 1 в Канада. След това бе забелязана на мачове на тенис турнира на Уимбълдън (сама), а в момента пътува заради прослушванията за музикалното риалити шоу X-Factor.

Междувременно Хамилтън явно също добре се приспособява към ергенския живот след толкова сериозна връзка, пише британският Дейли Мейл.