Начало Лайфстайл Хамилтън на почивка в Малибу с Шерцингер

Хамилтън на почивка в Малибу с Шерцингер

172
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Люис Хамилтън си позволи кратка почивка по време на триседмичната пауза между надпреварите в Китай и Испания от календара на Формула 1. Той бе в Малибу с приятелката си Никол Шерцингер.

Пилотът на Мерцедес и певицата се събраха по Коледа миналата година след поредното си скъсване. Той направи изключителен старт на сезона, като спечели три поредни победи от началните четири старта в тазгодишния шампионат на F1 и си взе глътка въздух заедно с Никол.

Двамата се придвижваха с Shelby Cobra 427 Super Snake – автомобилът е оценяван на над 1 милион долара. Шерцингер дори позира до колата, докато Хамилтън я снимаше. Пилотът призна наскоро, че се чувства чудесно в настоящия момент от живота си, включително в личен план. Той обаче предпочита да не обсъжда връзката си, тъй като досега това винаги му е пречело.

Никол работи по нови песни в репертоара си, след като отказа да се върне като съдия в британското издание на музикалното риалити Х Фактор. Смята се, че тя предпочита и да не е толкова ангажирана месеци наред, за да може по-често да се вижда с Хамилтън.

Двамата се разделиха в началото на миналото лято с довода, че работата им ги разделя непрекъснато и по-често се оказват в противоположни краища на света, отколкото заедно. От началото на сезона досега Никол се появи само в Бахрейн, при това на теста след надпреварата на пистата Сахир. Малко по-късно пък придружи Хамилтън при негово отбиване в базата на отбора му.