Начало Лайфстайл Хамилтън наема къщи в Лос Анджелис

Хамилтън наема къщи в Лос Анджелис

121
0

Люис Хамилтън наема цели две къщи в Лос Анджелис, за да е близо до приятелката си Никол Шерцингер. Двамата се събраха наскоро след кратка раздяла. Певицата от Пусикет долс обаче ще участва в американското издание на Dancing with the stars и в зависимост от представянето си може да няма възможност да пътува до Европа или по света за кръговете от Формула 1 в продължение на месеци.

Поради тази причина световният шампион за 2008 г. е предпочел да има къде да отседне, когато прескача при любимата. Двамата са наясно, че не се виждаха достатъчно през близо 20-те месеца заедно и се опитват да наваксат пропуснатото. При толкова напрегнатото им ежедневие обаче това не е никак лесна задача. Хамилтън обаче твърди, че Никол си заслужава усилието и той ще даде всичко от себе си.

Междувременно снощи певицата отпразнува началото на риалити шоуто с купон в Холивуд заедно с някои от останалите звезди, сред които и олимпийският шампион по фигурно пързаляне Еван Лисачек. Американецът е на гребена на вълната у дома, след като детронира Евгений Плюшченко във Ванкувър миналия месец.