Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Намираме се в добра позиция

Хамилтън: Намираме се в добра позиция

51
0
Испания,Люис Хамилтън,Макларън

Люис Хамилтън завърши на осмо място първата свободна тренировка, а във втората успя да се изкачи с четири позиции нагоре. Авансът на Бътън пред него в края на деня обаче бе повече от 0,5 сек. Въпреки това англичанинът бе сравнително доволен, вероятно, защото работи по различна програма от своя съотборник.

„Колата от състезание на състезание се подобрява значително“, доволен бе Хамилтън. „Имаме доста подобрения по болида и дългите ми серии от обиколки следобед бяха повече от задоволителни. Има доста позитивни неща. В колата има още доста потенциал, както показа Дженсън днес следобед.

Имах доста работа по настройките. Липсва известна доза постоянство и поради тази причина е трудно да се каже, какво е необходимо, за да се подобрят нещата. Все пак ще анализираме всички данни, за да разберем къде са нашите проблеми. Сигурен съм, че ще направим доста подобрения през нощта.

Новите елементи изглежда функционират много добре, в дългите серии от обиколки разполагаме с добра скорост. Момчетата у дома във фабриката са свършили великолепна работа. Денят е позитивен, защото се намираме в добра позиция за борба.