Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Никога не съм спирал да вярвам в себе си

Хамилтън: Никога не съм спирал да вярвам в себе си

33
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън не бе в особено добро настроение след финала на състезанието днес, но така бе и през целия уикенд. Упреците към него, валящи от всички страни, явно го дразнят, но и мобилизират. Изпитваните трудности в серия от състезания бяха преодолени днес, след като той завърши на второ място в Корея и направи много силно състезание, защитавайки успешно и коректно позицията си срещу Марк Уебър.

„Никога не съм спирал да вярвам в себе си“, обяви Хамилтън след състезанието. „Винаги съм бил сигурен в качествата си и чувствах подкрепа от целия отбор през цялото време. Просто се опитах да не си навличам неприятности, да не се налага да влизам да се обяснявам пред стюардите, да остана хладнокръвен и да се боря за добър резултат.

Доволен съм от състезанието въпреки че стартирах от първа позиция. Всичко е ОК, надпреварата не беше лоша. Поздравявам Себ за победата и Марк за силното му каране. Бяха много бързи в състезанието и за съжаление не успях да настигна Себ и да го изпреваря.

Но просто през по-голямата част от състезанието се борех с колата. Гумите блокираха почти на всеки завой и се борех с нестабилността на предната част. Все пак имах наистина добър уикенд, особено ако го сравним с предишните няколко. Така че се чувствам наистина щастлив.“