Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън се извини на Кобаяши и отбора си в Туитър

Хамилтън се извини на Кобаяши и отбора си в Туитър

62
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън отново използва социалната мрежа Туитър, за да сподели промененото си мнение по определен въпрос с феновете, представителите на медиите и собствения си отбор. Този път става дума за инцидента между него и Камуи Кобаяши (Заубер) по време на Гран при на Белгия, вследствие на който англичанинът отпадна от състезанието.

Пилотът на Макларън за пореден път е в центъра на вниманието вследствие на сблъсъци. Вчера инцидентът бе с Пастор Малдонадо и венецуелският състезател на Уилямс бе санкциониран преместване с 5 места назад на стартовата решетка. Днес бе с Кобаяши и първоначалната реакция на англичанина бе да заяви, че той е виновен за станалото на трасето. Японецът обаче бе категоричен, че няма за какво да бъде обвиняван.

След като изгледах повторенията, осъзнавам, че вината днес бе моя на 100%. Не оставих на Кобаяши достатъчно място, въпреки че смятах, че съм го сторил. Извинения на Камуи и към отбора ми. Екипът заслужава повече от мен – написа Хамилтън броени часове след финала.