Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън се нуждае от по-добър PR

Хамилтън се нуждае от по-добър PR

67
0

Люис Хамилтън призна, че съжалява за участието си в публичното събитие в навечерието на Гран при на Турция за спонсорите на Макларън – Водафон. Именно въпросното му участие предизвика известни подигравки по адрес на британския състезател във Великобритания.

Хамилтън бе провесен с жици на една сцена, като идеята бе да представлява гръцкия бог Аполон по време на промоционално събитие, което трябва да обрисува битката при Троя. И въпреки че въпросната инициатива бе показана по целия свят, то на Острова се гледа с известна насмешка на това как е изглеждал пилотът на Макларън.

Сега и самият британец призна, че не е особено доволен от начина, по който е изглеждало всичко. Той е казал пред местни издания, че не му харесва особено свършената работа, като по негови думи това е едно от най-слабите неща, които е виждал.

Един от известните специалисти в областта на PR-а Макс Клифърд изказа своето мнение, че според него подобно събитие не е помогнало особено на имиджа на Хамилтън, макар и реално клипът да е успешен за Водафон.

„Той е показан като кукла на конци” – казва Клифърд. „Това е човек, който трябва да бъде уважаван, а не подиграван.”