Начало Лайфстайл Хамилтън участва в празненства в Гранада по случай олимпийска титла

Хамилтън участва в празненства в Гранада по случай олимпийска титла

59
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

След като Люис Хамилтън покани в своята хотелска стая след състезанието на Силвърстоун една дузина красавици, неговата приятелка Никол Шерцингер изглеждаше повече от ядосана. В последните няколко седмици обаче тези емоции явно са се уталожили и изглежда всичко между двамата отново е наред.

Защото двамата прекараха известно време от лятната пауза заедно в Гренада, от където са корените на Хамилтън. Пилотът на Макларън получи доста ценен имот на островната държава през 2008 г., който тогава бе оценен на 10 млн. евро. В последствие той пък закупи хотел на стойност 25 млн. евро. В резултат на тези сделки пък Гренада получи правото да прави реклама за туризма си посредством пилота.

Вчера на острова имаше изключителни празненства, след като Кирани Джеймс спечели бягането на 400 метра на Олимпийските игри в Лондон. За Гренада, който е член на МОК от 1984 г. това е първият олимпийски медал въобще на летни и зимни игри.

„Аз съм в Гренада, а днес е голям ден за нас. Ще направим огромно празненство“, съобщи Хамилтън чрез акаунта си в Туитър. „Кирани Джеймс смаза всички. Цялата страна ликува, а аз съм толкова горд и щастлив. За съжаление не бях на игрите, но съм благодарен, че мога да празнувам тук с тях.“