Начало Списание Хамилтън срещу Фетел – кой ще надделее

Хамилтън срещу Фетел – кой ще надделее

105
0

Първата половина на сезон 2018 г. във Формула 1 вече е в историята, като Люис Хамилтън оглавяваше генералното класиране след победите в Германия и Унгария. Битката със Себастиан Фетел обаче ще е по-ожесточена след лятната ваканция, а кой ще надделее е предмет на анализ в новия брой 218 на списание ClubS1.

Преминаването на Даниел Рикиардо в Рено бе изненадата на пазара на пилоти, но то внесе само частична яснота за разпределението на местата на грида. Различните възможности са предмет на друг специален материал. Любопитни са погледите към съвременния волан във Формула 1 и едно различно състезание у нас – 12 часа на България по картинг, за което разказва Николай Върбицалиев.

А докато във Ферари вече върви промяна в управлението заради внезапната кончина на Серджо Маркионе, то в Макларън се надяват на подобрение и част от погледа им за бъдещето е кариерата на Ландо Норис. Младежът разказва по-подробно за себе си в специално интервю.

В брой 218 ще намерите детайли около последните надпревари във Формула 1, както и за най-бързото рали във WRC календара – Финландия.

 

Търсете в големите вериги бензиностанции, в магазините Inmedio, Relay, One minute.

 

Списанието може да намерите в електронен формат тук: https://e-spisanie.com/magazine.php?m=308