Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън се извини на Маса и Малдонадо

Хамилтън се извини на Маса и Малдонадо

58
0
Люис Хамилтън

Бурята от реакции по повод интервюто на Люис Хамилтън след Гран при на Монако оказа влияние и на самия пилот на Макларън.

Англичанинът лично се извини на Фелипе Маса (Ферари) и Пастор Малдонадо (Уилямс), както и на феновете за случилото се в княжеството чрез Туитър акаунта си.

Извинявам за представянето си през изминалия уикенд, както и за коментарите си след това. Не исках да обидя никого. Бих искал да благодаря на всички за положителните съобщения, както и на ядосаните. Уважавам и двете страни. Към Маса и Малдонадо – с най-голямо уважение се извинявам, ако съм ви обидил. И двамата сте фантастични пилоти и имам високо мнение за вас. За спечелените, както и за изгубените от мен фенове – желая ви единствено любов и щастие. Бог да ви благослови. Напред и нагоре, идва Монреал – написа Люис.

Световният шампион за 2008 г. бе наказан за инцидентите си с Маса и Малдонадо в Монако. Думите му пред камерите на ВВС след надпреварата в княжеството предизвикаха сериозен скандал и той се извини на стюардите още там. Сега използва социалната мрежа, за да изрази мнението си по разискваните въпроси лично.