Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън ще снима с телефона си и на пресконференцията в Остин

Хамилтън ще снима с телефона си и на пресконференцията в Остин

60
0

Люис Хамилтън обяви, че ще снима с телефона си и на пресконференцията преди началото на уикенда Гран при на САЩ в Остин. Тя ще започне днес от 19 часа българско време, като на нея ще участват още Валтери Ботас, Себастиан Фетел, Ромен Грожан, Кевин Магнусен и Нико Хюлкенберг.

По този начин британецът показва, че не си е взел поука след случилото се в Япония, когато по време на пресконференцията бе извадил смартфона си и се забавляваше, снимайки всичко около себе си.

След случилото се той отнесе сериозни критики основно от британските медии заради неуважителното си отношение към журналистите и заради изказването си, че пресконференциите са скучни и от 10 години протичат по един и същи начин.

Сега Хамилтън заяви пред Асошиейтид Прес, че най-вероятно отново ще се яви на брифинга с телефона си, за да прави снимки и да се забавлява. „Искам да се насладя на уикенда, да бъда спонтанен и да се забавлявам, каза британецът.

– Харесва ми да правя снимки по време на пресконференциите, които да показвам на приятелите си и на моите последователи в социалните медии. Аз карам най-добре, когато се забавлявам.”