Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън презаредил батериите в лятната пауза

Хамилтън презаредил батериите в лятната пауза

57
0

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заявим, че по време на лятната пауза, продължила близо месец, е презаредил батериите си. Пилотът на Мерцедес присъстваше в новините през това време най-вече с купоните в Барбадос и връзката си с певицата Риана, която дори го представи на родителите си.

„Хубаво е да си вземеш почивка от състезанията и да прекараш малко време, релаксирайки. Трябваше да се откъсна от пистата и шума за известно време. Но разбира се винаги го има пламъка в ума ти, който те кара да се върнеш обратно на пистата и да подкараш колата. Нямам търпение да го направя, особено след състезанието в Унгария. Обичам Гран при на Белгия. Това е страхотна писта, с която да започнем втората половина от сезона. Тя е от старата школа с толкова много история. Излизам да се боря за победата отново.”

Другият пилот на тима Нико Розберг от своя страна изрази увереност, че може да се пребори с Хамилтън за победата. „За мен Унгария бе голямо разочарование и искам да се върна в състезанията повече отвсякога. Когато си в такава битка за титлата, всяка възможност да спечелиш точки е ключова и зависи от мен да се възползвам от тези шансове. Това ми е целта за втората половина от сезона.”