Начало Рали Ханинен и Падън доволни от показаното в Полша темпо

Ханинен и Падън доволни от показаното в Полша темпо

28
0
Юхо Ханинен

Юхо Ханинен и Хейдън Падън останаха доволни от темпото, което демонстрираха по време на рали Полша заедно с екипа си Хюндай.

Финландецът взе етапна победа и постоянно бе сред най-бързите пилоти в отсечките. Технически проблем (с управлението) през третия ден го забави. Въпреки това той постигна най-добър резултат досега през сезона с шестото си място.

Доста съм щастлив от ралито, а и целият уикенд бе добър за отбора ни като цяло. Не допуснах грешка през четирите дни на състезанието и на моменти показах силно темпо. Бях доволен от настройките и като цяло всичко премина перфектно. В края карах стабилно, за да си подсигуря шестата позиция. В цялостното представяне имаше множество окуражаващи знаци – коментира Ханинен.

Падън записа финал и във второто си WRC състезание с Хюндай. Той бе с второ време в четвърти етап от надпреварата, но основната му цел не бе скорост, а трупане на опит и увереност по трасето.

Беше добро рали като цяло. Записахме добър прогрес, научихме много, беше истинско удоволствие. Доволен съм, че завърших осми и че допринесох за това и трите автомобила на екипа да финишират. Всички свършиха страхотна работа. Лично аз съм щастлив от прогреса ни. Някои от отсечките определено пасваха повече на стила ми и мисля, че показахме какво можем, когато сме достатъчно уверени. Все още има някои области, в които трябва да се трудя, но като за втори старт с тима можем да сме доволни. Сега трябва да направим следващата стъпка напред за Финландия – обясни новозеландецът.