Начало Moto News Електрическият модел на Harley-Davidson в нов моторджийски сериал с Юън Макгрегър

Електрическият модел на Harley-Davidson в нов моторджийски сериал с Юън Макгрегър

213
0
Long Way Up, Harley-Davidson LiveWire, Юън Макгрегър, Чарли Бурман
снимка: Harley-Davidson

Електрическият модел на Harley-Davidson LiveWire има сериозно присъствие в нов моторджийски сериал с Юън Макгрегър. Поредицата се казва “Дългият път нагоре” (Long Way Up) и тръгва официално на 18 септември. Моделът прекосява 13 000 мили в над 13 държави.

Продукцията, част от която беше представена от Apple TV+, е за събирането на двама приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела по света. Освен основно действащо лице Юън Макгрегър е и продуцент заедно с Чарли Бурман. „Long Way Up“ е нова оригинална поредица, която следва предишните приключения на Юън и Чарли в епизодите на „Long Way Round“ и „Long Way Down“. Сериите ще се излъчват веднъж седмично.

Планът е амбициозен – 13 000 мили за 100 дни през 16 граници и 13 страни, започвайки от град Ушуая в Аржентина. Двамата приятели се потапят в екзотични и спиращи дъха пейзажи в Южна и Централна Америка в най-предизвикателната им експедиция до момента. Това се случва „на гърба“ на електрическите мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, които насочват вниманието и към посланието за опазването на планетата.

LiveWire е вълнуващ електрически мотоциклет, който предизвиква границите на производителност, технология и дизайн в света на двете колела. Той е с въздействащ дизайн, изцяло ново двуколесно преживяване, светкавично ускорение, остро поведение, качествени материали и пълен набор от електронни системи в помощ на водача.