Начало Moto News Harley-Davidson стартира в България с масов тест

Harley-Davidson стартира в България с масов тест

238
0

Първият официален дилър на легендарната американски марка Harley-Davidson откри своя шоурум в България. За феновете на мотоциклетите от Милуоки датата 16 май ще остане паметна, защото дилърът ознаменува откриването с масов тест на цялата моделна гама на Harley-Davidson за 2014 г.

Демо Трък Ивент на Harley-Davidson започна от Анталия и ще обиколи това лято цяла Европа. У нас армадата от железни коне от Милуоки пристигна специално за откриване на представителството на Ботевградско шосе. Тестовите мотоциклети са 23 нови модела за 2014 г. Това са машини от семействата на Sportster – 6 версии, на Dyna – 7 модели, на Sofitail – 4 машини, V-Rod – 2 модела, Touring и CVO. Подробности за събитието, както и за мотоциклетите можете да прочетет в новия брой на списание Moto Club.

На теста присъстваха много журналисти, но и известни личности като актьорът Калин Врачански, който е известен със страстта си към моторите, с мерак яхна Harley-Davidson. Вокалистът на D2 Дидо също възседна машина от тестовите. Фотографът от LAP.bg Любо Асенов пък каза, че му се ще да пробва всички модели, а не само един. 

В шоурума на дилъра на Harley-Davidson, освен най-новите модели, директен внос от САЩ има и магазин за резервни части и аксесоари,  а също и специализиран сервиз. Така собствениците на мотоциклети от култовата марка Harley-Davidson няма да се чувстват вече „накрая на света”. Нека напомним, че най-голямата общност на Harley-Davidson – Harley Owners Group е от над 1 милион души по целия свят.