Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хил: Предстои титаничен сблъсък между Хамилтън и Бътън

Хил: Предстои титаничен сблъсък между Хамилтън и Бътън

48
0

В момента двамата пилоти на Макларън – Дженсън Бътън и Люис Хамилтън са разделяни от само 6 точки в шампионата при пилотите и затова според бившия световен шампион Деймън Хил през втората половина от сезона ни очаква титаничен сблъсък между тях двамата.

„Засега нещата са сдържани, но всичко ще започне да ескалира. Между двама британски пилоти в може би най-добрата кола, битката определено няма как да не е изключителна.

Дженсън няма да даде на Люис да се измъкне  по какъвто и да било начин. Твоят най-голям и значим конкурент е съотборникът ти, а когато имаш съотборник като Дженсън, тогава краят може да е доста неочакван.

Знам, че според Люис е нормално той да бъде първи, което е чудесно, но може би Дженсън е малко по-голям опортюнист и също така гледа доста по-реалистично на нещата. Това би могъл да бъде стартът на остатъка от сезона… Часовникът определено вече тиктака, а място има само за един от двамата“, заяви Хил, посочвайки още и че няма как все още да се предрече кой от двамата би могъл да вземе надмощие.