Начало Автомобилни новини Honda CR-V и мотоциклетната гама са звездите в Черния петък

Honda CR-V и мотоциклетната гама са звездите в Черния петък

52
0

Черният петък на е-mag започна в малките часове на деня. За първа година Honda участва с цели 17 артикула. На http://www.emag.bg/avtomobili/honda/c?ref=bc ще откриете наистина впечатляващи възможности да закупите CR-V, Civic и атрактивните ни мотоциклети и мотопеди, както и ATV-то TRX. До 27% падат цените за някои от предложенията.

Най-евтиният сред двуколесните е червеният Honda PCX 150  с цена 5549 лв. Не по-малко атрактивен MSX 125D в уникален жълт цвят, струващ 5649 лв.

Сред автомобилите особено изгоден е Honda Civic Hatchback 1.8 i-VTEC Elegance с механична трансмисия, оборудван с навигация и още много други екстри.

Наименованието „черен петък“ е част от съвременната американска култура. Терминът се появява за първи път във Филаделфия и е въведен от пътната полиция през 60-те заради многото катастрофи, предизвикани от началото на коледните разпродажби в последния петък на ноември. Няколко неправителствени организации считат за изключително вреден стреса през този ден. Не така обаче стоят нещата днес с въвеждането на възможността за онлайн покупка.