Начало Автомобили Honda Jazz избран за Кола на годината на дамите в категория „Бюджетен...

Honda Jazz избран за Кола на годината на дамите в категория „Бюджетен модел”

109
0

Honda Jazz бе избран за Кола на годината на дамите на Women’s World Car of the Year Awards в категорията „Бюджетен модел”.

Конкурсът се журира от специализирали в областта на автомобилната индустрия журналистки от 15 държави. Моделите се преценяват по 10 различни критерия, включващи дизайн, функционалност, стил, комфорт, багажно пространство, удобство на управление и т.н. Дамите са добавили към тези обичайни за конкурсите за автомобили точки и някои чисто женски – като „wow” ефекта (дали автомобилът те кара да възкликнеш от удивление, когато го видиш) и сексапилност на модела.

Допитването се провежда за пета поредна година. То се организира от новозеландското списание Women’s World и излъчва победители в шест категории: най-добри семеен, спортен, луксозен автомобил, SUV, екологична кола и бюджетен модел.

– Honda може да се гордее с постижението си. Достигането на който и да е автомобил до крайната селекция е наистина трудно, тъй като дамите са наистина строги при оценяването. Победата в категория пък е още по-ценна – коментира главният изпълнителен директор и основател на наградите Санди Мир.

Новият Jazz ще влезе в продажба през септември 2015 г. Това ще е третото поколение на колата.