Начало Автомобили Honda Jazz с отличие за най-сигурен използван автомобил

Honda Jazz с отличие за най-сигурен използван автомобил

48
0
Honda Jazz

Моделът на Honda Jazz получи най-високи оценки в проучването на Auto Express за сигурността на използвани автомобили.

Резултатът на колата бе впечатляващите 98%. Това бе с 1,2% по-добро постижение от миналогодишното и й позволи да заеме първото място.

В проучването 2014 Auto Express Driver Power участваха повече от 50 000 собственици на автомобили от всевъзможни марки. Те дадоха оценки за колите си по редица показатели като издръжливост, представяне, поведение на пътя, практичност.

Друг модел на Honda – Accord – също бе с високи оценки и с резултат от 95% зае четвъртата позиция в категорията за качество.

Това са страхотни новини за Honda и доказателство за качеството на произведените във Великобритания коли – коментира управляващият директор на Honda Великобритания Филип Кросман. – Jazz винаги е имал страхотни показатели по отношение на сигурността и издръжливостта и това отличие само засилва позициите му в това отношение.

Проучването Auto Express Driver Power е най-влиятелната анкета по отношение мнението на потребителите към автомобилите. Призовата позиция на Jazz е поредният от множеството успехи на моделите на Honda. Различни варианти на модела спечелиха куп други призове.