Начало Автомобили Honda Motor Europe укрепва управленската си структура

Honda Motor Europe укрепва управленската си структура

64
0
Honda,Хонда

Honda Motor Europe (HME) потвърди, че прави промени в ръководството на европейското подразделение на японската компания. От 1 февруари 2014 г. Филип Рос, който досега бе генерален директор на Honda Finance, става старши вицепрезидент на Honda Motor Europe. Той ще отговаря за продажбите на Стария континент на автомобили, мотоциклети и пауър продуктите на Honda. Другият вицепрезидент Йън Хоуелс бе назначен на поста си през април 2013 г.

По този начин Honda подсилва управленския си екип в Европа в момент, когато разширява моделната гама на мотоциклетите и енергетичното оборудване, а се очаква представянето и на четири нови модела автомобили през 2015 г. Хоуелс и Рос ще отговарят пряко пред президента на Honda Motor Europe Манабу Нишимае.

Щастлив съм да поема този пост, когато Honda влиза в период на представяне на вълнуващи нови продукти. С нетърпение очаквам да работим заедно с екипите по продажби през този важен за нас период на бизнеса ни в Европа – коментира Рос.

Рос идва в Honda през 1996 г., когато марката създава собствена финансова компания. През последните 17 години той е пряко свързан с растежа на Honda Finance и играе ключова роля в подкрепа на ефективността на продажбите на Honda.