Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хонда не очакват повторение на подиума

Хонда не очакват повторение на подиума

48
0

Шефът на тима на Хонда Рос Браун твърди, че в японския екип не си правят някакви илюзии по отношение на евентуално повторение в Германия на подиума от Силвърстоун.

Рубенс Барикело се възползва на максимум от лошото време в Гран при на Великобритания, в резултат на което успя да завърши на трето място. И все пак Браун е убеден, че на сухо това не може да се повтори, въпреки че признава, че след успеха на Силвърстоун тимът е по-стимулиран.

„Мокрото състезание на Силвърстоун ни даде възможността да комбинираме опита на пилотите с представянето на тима, за да постигнем един наистина заслужен подиум за Рубенс” – казва Браун в традиционния преглед преди надпреварата на Хокенхайм.

„Тимът работеше наистина добре през цялото състезание, за да се възползва от възможностите, които се откриха. За това помогна обаче и отличното каране и невероятната работа на Рубенс по отношение на информацията за гумите, която ни даваше.”

„Разбира се, първият ни подиум за сезона е страхотен стимул, но действително би било нереалистично да очакваме повторение на резултата при сухи условия.”

Все пак Браун казва, че тестът на Хокенхайм от миналата седмица е помогнал на тима да разбере по-добре причините за проблемите в квалификациите и очаква подобрение в уикенда тази седмица.