Начало Автомобили Хонда представя новият CR-V и нова генерация двигатели в Париж

Хонда представя новият CR-V и нова генерация двигатели в Париж

74
0
CR-Z,Хонда

Хонда ще покаже на Международния автомобилен салон в Париж (29 септември – 14 октомври) за първи път в Европа своя нов CR-V, който ще започне да се продава на Стария континент от 3 ноември. Колите от този модел ще са значително по-икономични, с възможност за избор между задвижване на предната ос и 4х4. Ще бъдат представени също така и преработения CR-Z, както и Civic 1.6 i-DTEC.

В центърът на вниманието обаче се очаква да бъде концептуалния модел EV-STER, който ще представи визията на фирмата за малък спортен автомобил с електро задвижване.

При CR-Z усилията са били съсредоточени върху подобряването на външния вид и мощността на двигателите. Така бензиновите и електромоторите са с повишена мощност, без това да повлияе негативно върху разхода и вредните емисии.

Civiic1.6 i-DTEC пък е първият представител на новата генерация агрегати, която носи наименованието Earth Dreams Technology. Автомобилът е с мощност от 120 к.с. и разходът му възлиза на 3,6 л./100 км. Вредните емисии пък са напълно съобразени с европейските норми и са 94 г/км.