Начало Автомобили Хонда представи прототипа P-NUT в Лос Анджелис

Хонда представи прототипа P-NUT в Лос Анджелис

37
0

Хонда представи новия си малък концептуален автомобил Personal-Neo Urban Transport (P-NUT) на автосалона в Лос Анджелис.

Според компанията малката кола с аеродинамичен дизайн е създадена, за да се проучи потенциала за нов тип автомобил от най-ниския сегмент, който да надмине много от недостатъците, които имат настоящите компактни модели.

P-NUT е дълъг 3400 мм, ширината му е 1750 мм, височината – 1439 мм, а местата, с които той разполага, са три. Предната седалка е разположена в средата, осигурявайки чудесна позиция за шофиране, като по този начин се предоставя и изключително голямо пространство за краката на пътниците, возещи се на задните две седалки. Те пък могат да се накланят напред, предлагайки възможност за увеличаване на багажното пространство.

Двигателният отсек се намира в задната част на автомобила, като конструкцията е такава, че позволява внедряването на абсолютно всякакъв вариант за задвижване – конвенционални агрегати, електромотор и т.н.

Колата е оборудвана също и с множество други иновационни технологии, като например прожектиране на данните от навигационната система директно на челното стъкло.